به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خانه ملت، رسول خضری واگذاری مدیریت بخشها به پرسنل بیمارستان را طرحی شکست خورده دانست و افزود: بلوکه شدن منابع درآمدی بیمارستانها در سازمانهای بیمه گر یکی از مشکلات بوده که در ابتدا پیششرط خودگردانی بیمارستانها، اجرا شدن پوشش فراگیر بیمهها بود اما متاسفانه هر روز شاهد افزایش هزینههای درمان برای مردم هستیم.
وی در مورد بدهی بیمهها به بیمارستانها، اظهار داشت: ناهماهنگی در پرداخت حقوقها و دستمزدها، اختصاص ندادن درست و به موقع اعتبارات، پراکندگی در پرداخت پاداشها و همچنین بدهی بیمهها به بیمارستانها دست به دست هم داده تا بسیاری از بیمارستانها با خطر تعطیلی مواجه شوند.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه متاسفانه اهمیت بسیار کمی به حوزه بهداشت و درمان داده و در حالی که بخش سلامت به عنوان اولویت اصلی با سلامت افراد سر و کار دارد ،ادامه داد: طبق قانون از زمان ارائه فیشها از سوی بیمارستانها، بیمهها دو هفته فرصت دارند تا ۶۰ درصد از بدهی بیمارستانها را بپردازند و مابقی را نیز به مدت دو ماه پرداخت کنند اما متاسفانه در کشور پرداختی بیمهها بیشتر از ۷ ماه طول میکشد.
خضری، با بیان اینکه عمده منابع و درآمدهای بیمارستانها از سوی بیمهها قبضه و به طور حتم اگر به حوزه سلامت کمکی نشود از کیفیت خدمات کاسته میشود که در این صورت دود همه این نابسامانیها به چشم مردم میرود، افزود: این طرحی شکست خورده است، بدیهی است طرحی که زیرساخت نداشته باشد موفق نخواهد بود.
نماینده مردم پیرانشهر و سردشت در مجلس نهم، تاکید کرد: در سال ۷۳ قرار بود طبق قانون برنامه اول توسعه تمام آحاد مردم بیمه شوند تا رابطه مالی بین بیمار و پزشک از میان برداشته و بیمه بتواند این بار مالی را به دوش بکشد اما متاسفانه درست اجرا نشدن پوشش بیمه سراسری باعث شد که طرح مذکور با شکست روبرو شود.
وی با بیان اینکه پیششرط خودگردانی بیمارستانها، اجرا شدن پوشش فراگیر بیمهها بود، یادآور شد: طبق قانون قرار بود از هزینههای بیماران کاسته شود اما در حال حاضر هر روز شاهد آن هستیم که روز به روز این هزینهها افزایش یافته و این معضلات باعث شده نتوانیم طرحهایی مانند واگذاری مدیریت بخشها به پرسنل بیمارستانها را به درستی اجرا کنیم و بدون شک نبود مدیریت قوی و نظارت دقیق بر این مشکلات دامن زده است.
نظر شما